Search found 20 matches

by kdwisdom
Wed Jul 01, 2020 11:05 am
Forum: PowerShell
Topic: Script Runs Fine in Debug, Errors in Normal Run
Replies: 5
Views: 1884

Re: Script Runs Fine in Debug, Errors in Normal Run

This issue is still persisting. Works absolutely fine when I go through step by step in debug mode, but running it in production or via the compiled executable, it is breaking somewhere along the line. What I am doing is having it run get-aduser -filter {name -like "*last, first*"} For some reason, ...
by kdwisdom
Tue Jun 09, 2020 9:45 am
Forum: PowerShell
Topic: Script Runs Fine in Debug, Errors in Normal Run
Replies: 5
Views: 1884

Re: Script Runs Fine in Debug, Errors in Normal Run

V5 64 bit.

I have a custom error message there, I don't get an exception error, I would need to tweak the code to do that.

This has run fine for the past 6+ months and just recently stopped working
by kdwisdom
Tue Jun 09, 2020 8:16 am
Forum: PowerShell
Topic: Script Runs Fine in Debug, Errors in Normal Run
Replies: 5
Views: 1884

Script Runs Fine in Debug, Errors in Normal Run

To help you better we need some information from you. *** Please fill in the fields below. If you leave fields empty or specify 'latest' rather than the actual version your answer will be delayed as we will be forced to ask you for this information. *** Product: PowerShell Studio 2020 (64 Bit) Build...
by kdwisdom
Tue Jun 02, 2020 10:15 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Packaged Executable missing as option in MSI Settings
Replies: 4
Views: 420

Re: Packaged Executable missing as option in MSI Settings

I just chose desktop shortcut and it appears that also creates the start menu folder/shortcut, so I think I'm good.

Thanks,

Kyle
by kdwisdom
Mon Jun 01, 2020 3:47 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Packaged Executable missing as option in MSI Settings
Replies: 4
Views: 420

Re: Packaged Executable missing as option in MSI Settings

Thanks. I don't have a custom action on my other application and it shows up in the start menu, so I'm not sure what would have been different there.
by kdwisdom
Mon Jun 01, 2020 2:25 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Packaged Executable missing as option in MSI Settings
Replies: 4
Views: 420

Packaged Executable missing as option in MSI Settings

To help you better we need some information from you. *** Please fill in the fields below. If you leave fields empty or specify 'latest' rather than the actual version your answer will be delayed as we will be forced to ask you for this information. *** Product: PowerShell Studio 2020 (64 Bit) Build...
by kdwisdom
Tue May 05, 2020 10:27 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Fonts missing in latest version?
Replies: 3
Views: 463

Re: Fonts missing in latest version?

Thank you.
by kdwisdom
Tue May 05, 2020 9:01 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Fonts missing in latest version?
Replies: 3
Views: 463

Fonts missing in latest version?

To help you better we need some information from you. *** Please fill in the fields below. If you leave fields empty or specify 'latest' rather than the actual version your answer will be delayed as we will be forced to ask you for this information. *** Product: PowerShell Studio 2020 (64 Bit) Build...
by kdwisdom
Wed Oct 23, 2019 11:03 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: PowerShell Studio Debugger Not Working
Replies: 9
Views: 2975

Re: PowerShell Studio Debugger Not Working

I went ahead and created a new project and moved my files over one by one and the debugger works fine in a new project with the same PSF files and the Globals file.

So it seems to be a problem with the overall project, any idea what could cause that?
by kdwisdom
Wed Oct 23, 2019 9:29 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: PowerShell Studio Debugger Not Working
Replies: 9
Views: 2975

Re: PowerShell Studio Debugger Not Working

I put a break point right at $MainForm_Load={ and it opened right up, no stopping at the break point.