Search found 27 matches

by wayne_Avery
Tue Nov 27, 2018 6:07 pm
Forum: Windows PowerShell
Topic: SQL Connection Issue
Replies: 7
Views: 1187

Re: SQL Connection Issue

I can suggest that you are not running under a correct version of Net Framework or that you have system issues that prevent the code from running correctly. Perhaps there are bad characters in you PS1 file. Open in binary mode to see if there are unprintable characters in the code. Using your code ...
by wayne_Avery
Tue Nov 27, 2018 5:28 pm
Forum: Windows PowerShell
Topic: SQL Connection Issue
Replies: 7
Views: 1187

Re: SQL Connection Issue

I am admittedly stumped on that one. No idea. I will move the post to the general PowerShell area to see if anyone else has any input. Questions: - Does the script run correctly (without the $zzzzzzzzzz variable) from a powershell console? - The use of the variable as described creates basically em...
by wayne_Avery
Mon Nov 26, 2018 8:55 pm
Forum: Windows PowerShell
Topic: SQL Connection Issue
Replies: 7
Views: 1187

SQL Connection Issue

To help you better we need some information from you. Product, version and build: PrimalScript Version 7.4.118 32 or 64 bit version of product: 64 bit Operating system: Windows 7 32 or 64 bit OS: 64 Bit *** Please add details and screenshots as needed below. *** I have a script that connects to a SQ...
by wayne_Avery
Tue Sep 04, 2018 3:19 pm
Forum: PrimalScript
Topic: VSTS Source Control
Replies: 3
Views: 776

Re: VSTS Source Control

Thanks everyone for your assistance.
Regards
Wayne
by wayne_Avery
Mon Aug 27, 2018 10:49 pm
Forum: PrimalScript
Topic: VSTS Source Control
Replies: 3
Views: 776

VSTS Source Control

Product, version and build: 7.4.115 32 or 64 bit version of product: 64 Bit Operating system: 32 or 64 bit OS: Windows 7 64 bit I have noted in the PrimalScript documentation that it works with TFS for source control. Does it work with VSTS (Visual Studio Team Services) for source control? Thanks Wa...
by wayne_Avery
Thu Feb 09, 2017 5:32 am
Forum: PrimalScript
Topic: Date Format Issue when run in PrimalScript
Replies: 3
Views: 2533

Re: Date Format Issue when run in PrimalScript

Thanks for the reply but it seems I was hasty posting this ;ate last night. After a nap I have found the issue in the code.
Cheers
Wayne
by wayne_Avery
Wed Feb 08, 2017 6:54 am
Forum: PrimalScript
Topic: Date Format Issue when run in PrimalScript
Replies: 3
Views: 2533

Date Format Issue when run in PrimalScript

Product, version and build: PrimalScript 2017, Version 7.3.98 32 or 64 bit version of product:64 Bit Operating system: 32 or 64 bit OS:Win10 64Bit I am writing a PowerShell script that deals with date calculations and reading and writing dates to CSV files. Being located in Australia our date format...
by wayne_Avery
Sun Sep 04, 2016 4:29 pm
Forum: PrimalScript
Topic: Setting ExecutionPolicy when building a script
Replies: 3
Views: 1773

Re: Setting ExecutionPolicy when building a script

Hi, I could not see the error message as it popped in and out too fast. The clients PC is running Powershell version 4. The default execution policy is Restricted. Today I set the execution policy to Unrestricted and had the client try again. The script now works for them. I am however still interes...
by wayne_Avery
Thu Sep 01, 2016 10:34 pm
Forum: PrimalScript
Topic: Setting ExecutionPolicy when building a script
Replies: 3
Views: 1773

Setting ExecutionPolicy when building a script

Product, version and build: PrimalScript 2016 version 7.2.92 32 or 64 bit version of product: Operating system: Win7 32 or 64 bit OS: 64 Hi I have written a bunch of stuff which seems to work fine. This is just manipulating data in csv files. I have built the script into an EXE file which also works...
by wayne_Avery
Wed Oct 21, 2015 4:01 am
Forum: PowerShell GUIs
Topic: Combobox won't populate after packaging
Replies: 6
Views: 1409

Re: Combobox won't populate after packaging

Many thanks for assistance but today we worked it out. Our environment is transitioning to a new domain. If I put the executable on a server in the same domain as where I am calling AD it worked fine. It will have something to do with trusts between the 2 domains but I needn't bother at this point a...