Search found 14 matches

by DWASdeveloper
Sun Sep 19, 2021 5:56 pm
Forum: PowerShell GUIs
Topic: SAPIENTypes.SAPIENColorTable Runtime Issue
Replies: 1
Views: 1899

SAPIENTypes.SAPIENColorTable Runtime Issue

Need some help understanding how to fix this issue re System.Runtime.dll Path error No issues when running this where Sapien PStudio is Installed... On exe run devices get the below error Error Exception Occurred Set-ControlTheme() Review Logfile Error Message Details Could not find a part of the pa...
by DWASdeveloper
Mon Apr 12, 2021 2:29 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Error with P/S7.1.3 (Forms) EXE's running "error executing script"
Replies: 7
Views: 5005

Re: Error with P/S7.1.3 (Forms) EXE's running "error executing script"

Problem solved (Sorry)
Writing the last reply I thought I just check if there was a new version of the .Net 5 runtime ... Sure enough there is
windowsdesktop-runtime-5.0.5-win-x64

Application run fine ... Sorry for the hassle still getting to grips with all these version alignment issues ..
by DWASdeveloper
Mon Apr 12, 2021 2:20 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Error with P/S7.1.3 (Forms) EXE's running "error executing script"
Replies: 7
Views: 5005

Re: Error with P/S7.1.3 (Forms) EXE's running "error executing script"

"Additionally you mention problems with MSI deployment leaving it unclear if the MSI does not install or the installed exe is not running" To add more info .. The MSI from out build machines is used on the test machines the MSI deploys fine and there is no issue with this that we can find. When we e...
by DWASdeveloper
Mon Apr 12, 2021 2:15 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Error with P/S7.1.3 (Forms) EXE's running "error executing script"
Replies: 7
Views: 5005

Re: Error with P/S7.1.3 (Forms) EXE's running "error executing script"

a) packaged executables run on the development machine but not on the test machines (Correct) I can package the application via the Package deplorer exe and then build a MSI and Install and run my application on the dev machine where PowerShell Studio is installed When I deploy this MSI to our test ...
by DWASdeveloper
Mon Apr 12, 2021 12:17 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Error with P/S7.1.3 (Forms) EXE's running "error executing script"
Replies: 7
Views: 5005

Re: Error with P/S7.1.3 (Forms) EXE's running "error executing script"

Both Machine are Identical with the above OS and PS versions
P/S 7.1.3

We have tested on a number of Windows 10 machines within our team they all do the same thing...

The only thing is the dev machine was P/S 7.1.0 and updated to PS 7.1.3 our test machines are spun up on demand
by DWASdeveloper
Sun Apr 11, 2021 7:07 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Error with P/S7.1.3 (Forms) EXE's running "error executing script"
Replies: 7
Views: 5005

Error with P/S7.1.3 (Forms) EXE's running "error executing script"

To help you better we need some information from you. *** Please fill in the fields below. If you leave fields empty or specify 'latest' rather than the actual version your answer will be delayed as we will be forced to ask you for this information. *** PowerShell version(s): 7.1.3 Product: PowerShe...
by DWASdeveloper
Wed Feb 10, 2021 10:36 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Missing closing '}' in statement block or type definition
Replies: 3
Views: 2507

Re: Missing closing '}' in statement block or type definition

Rolled back to v5.8.183
Ran Project Works Fine...
by DWASdeveloper
Wed Feb 10, 2021 6:36 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Missing closing '}' in statement block or type definition
Replies: 3
Views: 2507

Missing closing '}' in statement block or type definition

PowerShell version(s): 7.10 Product: PowerShell Studio 2021 (64 Bit) Build: v5.8.185 OS: Windows 10 Enterprise (64 Bit) Build: v10.0.19042.0 ERROR: ParserError: C:\##########\Console.Run.ps1:32450 ERROR: Line | ERROR: 32450 | { ERROR: | ~ ERROR: | Missing closing '}' in statement block or type defin...
by DWASdeveloper
Wed Sep 09, 2020 4:28 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: InvalidArgument=Value of '1' is not valid for 'SplitterWidth'
Replies: 4
Views: 1113

Re: InvalidArgument=Value of '1' is not valid for 'SplitterWidth'

Yes have file ... Many Thanks all working again