Search found 30 matches

by wayne_Avery
Sun Sep 04, 2016 4:29 pm
Forum: PrimalScript
Topic: Setting ExecutionPolicy when building a script
Replies: 3
Views: 2759

Re: Setting ExecutionPolicy when building a script

Hi, I could not see the error message as it popped in and out too fast. The clients PC is running Powershell version 4. The default execution policy is Restricted. Today I set the execution policy to Unrestricted and had the client try again. The script now works for them. I am however still interes...
by wayne_Avery
Thu Sep 01, 2016 10:34 pm
Forum: PrimalScript
Topic: Setting ExecutionPolicy when building a script
Replies: 3
Views: 2759

Setting ExecutionPolicy when building a script

Product, version and build: PrimalScript 2016 version 7.2.92 32 or 64 bit version of product: Operating system: Win7 32 or 64 bit OS: 64 Hi I have written a bunch of stuff which seems to work fine. This is just manipulating data in csv files. I have built the script into an EXE file which also works...
by wayne_Avery
Wed Oct 21, 2015 4:01 am
Forum: PowerShell GUIs
Topic: Combobox won't populate after packaging
Replies: 6
Views: 2630

Re: Combobox won't populate after packaging

Many thanks for assistance but today we worked it out. Our environment is transitioning to a new domain. If I put the executable on a server in the same domain as where I am calling AD it worked fine. It will have something to do with trusts between the 2 domains but I needn't bother at this point a...
by wayne_Avery
Tue Oct 20, 2015 3:55 am
Forum: PowerShell GUIs
Topic: Combobox won't populate after packaging
Replies: 6
Views: 2630

Re: Combobox won't populate after packaging

Since posting this yesterday I have found that my compiled powershell script (and combobox) actually works as it should if I run it from a local drive. The combobox still refuses to populate if ran from a network drive. Any suggestions appreciated.

Regards
Wayne
by wayne_Avery
Mon Oct 19, 2015 5:35 am
Forum: PowerShell GUIs
Topic: Combobox won't populate after packaging
Replies: 6
Views: 2630

Combobox won't populate after packaging

Stats Powershell Studio 2012 Version 3.1.35 Windows 7 64 bit I have made a form with a combobox that populates from an arraylist. The list is a bunch of samAccountNames from AD. In design it works fine however when I package the project the Combobox fails to populate. Any ideas what I may be missing...
by wayne_Avery
Tue Sep 13, 2011 10:38 am
Forum: PrimalForms
Topic: Enter Key Action
Replies: 2
Views: 2436

Enter Key Action

Brilliant! I don't know how I missed that property. Works like a charm. Many thanks - Wayne
by wayne_Avery
Tue Sep 13, 2011 10:07 am
Forum: PrimalForms
Topic: Enter Key Action
Replies: 2
Views: 2436

Enter Key Action

Hi, I have a form which has a text box and an OK button. After entering a value in the text box I would like to be able to hit the enter key to initiate the action that the OK button does. I haven't been able to work this out. Currently the only option is to use the mouse to click on the OK button. ...
by wayne_Avery
Wed Aug 31, 2011 12:26 pm
Forum: PrimalForms
Topic: ScriptDriver Error
Replies: 7
Views: 5089

ScriptDriver Error

I have resolved my issue. From the Powershell Event Viewer logs on posted last it seemed that my powershell installation may have had an issue. I re-installed the Windows Management Framework Core package (KB968930) and now it works fine. Thanks David for having a look at this for me. Regards Wayne
by wayne_Avery
Wed Aug 31, 2011 12:07 pm
Forum: PrimalForms
Topic: ScriptDriver Error
Replies: 7
Views: 5089

ScriptDriver Error

I have just noticed that when I run my form I receive several entries in the PowerShell Event Viewer log. Entries are attached.
http://www.sapien.com/forums/uploads/16 ... Viewer.txt
by wayne_Avery
Wed Aug 31, 2011 10:49 am
Forum: PrimalForms
Topic: ScriptDriver Error
Replies: 7
Views: 5089

ScriptDriver Error

Hi Again, I did try re-registering the PWSHHelpCtrl4.dll yesterday from information from previous posts. It said it was successful but I still get the error. I have tried running it in debug (F5) and I receive the attached message. Because I have Visual Studio installed on my PC I was able to captur...