Search found 38 matches

by whiggs2
Thu Dec 28, 2017 5:56 am
Forum: PowerShell GUIs
Topic: What Am I doing wrong?!
Replies: 8
Views: 2014

Re: What Am I doing wrong?!

Turns out it was never an issue with the GUI. I was using the security token that was created when the application was first run to authenticate to azure (using Save-azurermcontext) without realizing that they expire. When I accessed azure using credentials, it worked.
by whiggs2
Wed Dec 27, 2017 11:20 am
Forum: PowerShell GUIs
Topic: What Am I doing wrong?!
Replies: 8
Views: 2014

Re: What Am I doing wrong?!

I am still having issues with this. I modified the event for the control to the below code, and it the form still hangs?! What am I doing wrong?? $buttonConnectToAzure_Click = { #TODO: Place custom script here $vms = Get-azurermvm | Select-Object -property Name, ResourceGroupName, Location, @{name='...
by whiggs2
Tue Dec 26, 2017 9:17 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Unable to add assemblies with same name but different version
Replies: 5
Views: 1463

Re: Unable to add assemblies with same name but different version

Furthermore, like I said in original post, while these assemblies have different names, they come from entirely different sources (the 9.0.0 version came from the dot net core sdk installation and the 10.0.0 version came from nuget). My thinking is that, while they may have the same name, they do no...
by whiggs2
Tue Dec 26, 2017 8:58 am
Forum: PowerShell Studio
Topic: Unable to add assemblies with same name but different version
Replies: 5
Views: 1463

Re: Unable to add assemblies with same name but different version

I am pretty sure it can be done. Believe me, I tried using specifically just one version of the assembly. Both times I encountered errors because both versions ARE REQUIRED to run the project. This is not a problem I am having with the script. When I import all of the assemblies myself, it works bea...
by whiggs2
Mon Dec 25, 2017 8:19 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Unable to add assemblies with same name but different version
Replies: 5
Views: 1463

Unable to add assemblies with same name but different version

To help you better we need some information from you. *** Please fill in the fields below. If you leave fields empty or specify 'latest' rather than the actual version your answer will be delayed as we will be forced to ask you for this information. *** Product, version and build: SAPIEN PowerShell ...
by whiggs2
Sat Dec 23, 2017 3:59 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Missing Intellisense item for date-time cmdlet
Replies: 4
Views: 1589

Re: Missing Intellisense item for date-time cmdlet

Product, version and build: SAPIEN PowerShell Studio 2017
Version 5.4.145
32 or 64 bit version of product: 64-bit
Operating system: Windows 10 1709
32 or 64 bit OS: 64-bit
by whiggs2
Sat Dec 23, 2017 2:18 pm
Forum: PowerShell GUIs
Topic: What Am I doing wrong?!
Replies: 8
Views: 2014

What Am I doing wrong?!

To help you better we need some information from you. *** Please fill in the fields below. If you leave fields empty or specify 'latest' rather than the actual version your answer will be delayed as we will be forced to ask you for this information. *** Product, version and build: SAPIEN PowerShell ...
by whiggs2
Sun Dec 10, 2017 5:56 pm
Forum: PowerShell Studio
Topic: Missing Intellisense item for date-time cmdlet
Replies: 4
Views: 1589

Missing Intellisense item for date-time cmdlet

Let me start by saying that I love powershell studio. Really quality product you guys have here. This is really kind of nit-picking here, but for the amount of money that we pay for the product, I believe we have every right to nitpick. The intellisense for [DateTime} objects is missing at least one...