Can't reach the activation server

Support for all customers who have purchased a PrimalScript product license. This forum does not offer a response time guarantee.
Forum rules
DO NOT POST SUBSCRIPTION NUMBERS, LICENSE KEYS OR ANY OTHER LICENSING INFORMATION IN THIS FORUM.
Only the original author and our tech personnel can reply to a topic that is created in this forum. If you find a topic that relates to an issue you are having, please create a new topic and reference the other in your post.

Any code longer than three lines should be added as code using the 'Select Code' dropdown menu or attached as a file.
User avatar
Treviss
Posts: 2
Joined: Thu Dec 21, 2017 1:11 am

Can't reach the activation server

Post by Treviss » Wed Feb 06, 2019 6:55 am

Hi,

I've a problem when I try to launch Primal Script.
I've this error:
PrimalScript2019.jpg
PrimalScript2019.jpg (25.04 KiB) Viewed 109 times
I checked my internet connection, all is ok.
When I launch PrimalSQL, Powershell Studio or ScriptMerge, I don't have this error.
I log off my session and relaunch: same issue :(

PrimalScript 2019 - 64 bit - 7.4.120.0
Operating system: Windows 2016 Standard - 64 bit
I've a license for: SAPIEN Software Suite 2019

Can you help me about that? please

Thanks!

Stephane

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 6818
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Re: Can't reach the activation server

Post by Alexander Riedel » Wed Feb 06, 2019 7:26 am

Sorry to hear you are having problems there. This is a little bit odd, because with a suite license PrimalScript would not try to activate if PowerShell Studio is already activated.
Are you behind a proxy server? Please verify that you can launch PowerShell Studio, or better, WMI Explorer of you have it installed and get no such message.
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
Treviss
Posts: 2
Joined: Thu Dec 21, 2017 1:11 am

Re: Can't reach the activation server

Post by Treviss » Wed Feb 06, 2019 7:39 am

Hello Alexander,

Thanks for your answer. :)

I found the solution...
Usually, I use Chrome to navigate and I filled my internet credentials on it but Sapien products use credentials based on I.E ^_^
Now, all is ok!

Sorry for the inconvenience :D

Stephane

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 6818
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Re: Can't reach the activation server

Post by Alexander Riedel » Wed Feb 06, 2019 7:42 am

Yeah, built into windows :D Not a problem, glad you have it resolved.
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.