Customizable Toolbars

Post feature requests, product enhancement ideas, and other product-specific suggestions here. Do not post bug reports.
Forum rules
Do not post any licensing information in this forum.
Locked
User avatar
djlurch
Posts: 294
Joined: Thu Nov 09, 2006 1:56 pm

Customizable Toolbars

Post by djlurch » Thu Nov 09, 2006 1:56 pm

I would like to be able to customze the toolbars. I'm not talking about selecting which toolbars are displayed. I would like to be able to select which items are displayed on each toolbar.Barring this, how about a customizable master toolbar. One toolbar that we could put any of the tools on?I use a very small fraction of the items on the toolbars. The extra items get in the way and impede my workflow.PS: I'm don't have enough space in my brain to remember the keyboard shortcuts for more than a about 3 items.

User avatar
Alexander Riedel
Posts: 7023
Joined: Tue May 29, 2007 4:43 pm

Customizable Toolbars

Post by Alexander Riedel » Tue Nov 14, 2006 4:40 pm

I'll make sure this gets on the list for the next release.

Alex
Alexander Riedel
SAPIEN Technologies, Inc.

User avatar
djlurch
Posts: 294
Joined: Thu Nov 09, 2006 1:56 pm

Customizable Toolbars

Post by djlurch » Fri Jan 12, 2007 6:13 am

<bump>It would be nice to eliminate some buttons thata) I don't ever useb) I've got memorizedAlso, I just noticed that the Replace button is missing a mouseover tooltip (very small issue).

Locked