Page 1 of 1

Customizable Toolbars

Posted: Thu Nov 09, 2006 1:56 pm
by djlurch
I would like to be able to customze the toolbars. I'm not talking about selecting which toolbars are displayed. I would like to be able to select which items are displayed on each toolbar.Barring this, how about a customizable master toolbar. One toolbar that we could put any of the tools on?I use a very small fraction of the items on the toolbars. The extra items get in the way and impede my workflow.PS: I'm don't have enough space in my brain to remember the keyboard shortcuts for more than a about 3 items.

Customizable Toolbars

Posted: Tue Nov 14, 2006 4:40 pm
by Alexander Riedel
I'll make sure this gets on the list for the next release.

Alex

Customizable Toolbars

Posted: Fri Jan 12, 2007 6:13 am
by djlurch
<bump>It would be nice to eliminate some buttons thata) I don't ever useb) I've got memorizedAlso, I just noticed that the Replace button is missing a mouseover tooltip (very small issue).